Raedeckerstraat 14/4, 5623EX Eindhoven
Maandag – Zaterdag 9:00 – 17:00
+31612304140

Raamsystemen

Raamsystemen

Maximale prestaties voor een leven lang

Moderne kunststof ramen halen een levensduur van 30 jaar of meer. Het is daarom van groot belang dat de profielkwaliteit en afwerking van nieuwe ramen aan de hoogste eisen voldoen. Met profielsystemen van VEKA kunt u vertrouwen op de beste kwaliteit: VEKA -systemen worden in Duitsland in de hoogst mogelijke profielkwaliteit (klasse A volgens DIN EN 12608) geproduceerd. Ze zorgen voor langdurige functionele betrouwbaarheid en tientallen jaren wooncomfort.

Softline 70AD

Klassiek design met maximale functionaliteit. VEKA SOFTLINE 70 AD staat voor technisch hoogwaardige raamoplossingen met zijn tijdloze vormentaal.

SOFTLINE 82 MD is een universeel toepasbaar raamsysteem voor nieuwbouw en renovatie bestaande uit kozijnprofielen met 82 mm inbouwdiepte en 7 kamers

VEKA SOFTLINE 82 speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Zo past de schuine lijn van het verzonken profiel perfect bij de klassieke Nederlandse architectuur van de twintigste eeuw.

SOFTLINE 82 NL RETRO is een oersterk dikwandig frameprofiel dat voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnorm: klasse A conform EN 12608.