Raedeckerstraat 14/4, 5623EX Eindhoven
Maandag – Zaterdag 9:00 – 17:00
+31612304140

Deursystemen

Raamsystemen

Voor de eisen van de toekomst

Voordeuren zijn altijd individueel vervaardigde en unieke elementen, die qua design en functie aan de betreffende eisen zijn aangepast. VEKA voordeursystemen bieden de grootst mogelijke variatie voor alle soorten vullingen en alle inbouwsituaties in nieuwbouw en renovatie – uiteraard perfect afgestemd op het design en de techniek van VEKA raamsystemen.

Softline 70AD

Klassiek design met maximale functionaliteit. VEKA SOFTLINE 70 AD staat voor technisch hoogwaardige raamoplossingen met zijn tijdloze vormentaal.

SOFTLINE 82 MD is een universeel toepasbaar raamsysteem voor nieuwbouw en renovatie bestaande uit kozijnprofielen met 82 mm inbouwdiepte en 7 kamers

VEKA SOFTLINE 82 speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Zo past de schuine lijn van het verzonken profiel perfect bij de klassieke Nederlandse architectuur van de twintigste eeuw.

SOFTLINE 82 NL RETRO is een oersterk dikwandig frameprofiel dat voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnorm: klasse A conform EN 12608.

Hoogwaardige thermisch geïsoleerde decoratieve panelen met grote nadruk op veiligheid en uniformiteit, gemakkelijke toegang en modern design