Raedeckerstraat 14/4, 5623EX Eindhoven
Maandag – Zaterdag 9:00 – 17:00
+31612304140

Glaswanden

Glaswanden

ALUFENESTRA biedt een breed scala aan systemen voor de scheiding van binnenruimten, ideaal voor kantoren, vergaderruimten, feestzalen, enz. Minimalistisch ontwerp en effectieve scheiding van binnenruimten met een hoge mate van geluidsisolatie en esthetiek. De vijf scheidingswanden zijn verkrijgbaar in standaard en slanke versie, dubbel of enkel glas (P150 Urban) en in verschillende typologieën, waardoor ze complexe toepassingen bieden en compatibel zijn met beglazing, aluminium en houten panelen, enz.

SMARTIA P100 Slim is een minimalistische kantoorwand in aluminium frame met dubbele beglazing en uitstekende geluidsreductie. Hoge esthetiek en een breed scala aan robuuste toepassingen maken verbetering van de werkomstandigheden mogelijk.

SMARTIA P150 is een aanvullend voorstel voor kantoorwanden, die bestaat uit enkele glaspanelen die stevig zijn bevestigd op een aluminium frame met meerdere niveaus. Vrij licht en met kleine of grotere monturen heeft de serie een uitgesproken “steel look”.

SMARTIA P200 Slim is een structureel scheidingssysteem met een minimale aluminium aanzichtbreedte en grote glaspanelen die aan beide zijden aan het verborgen aluminium frame hangen. De serie biedt ruimtencentrering, rijke verlichting en ongetwijfeld moderne esthetiek.